09-11-2017, 09:22 PM
(This post was last modified: 09-12-2017, 09:51 AM by jupijuss.
Edit Reason: Stupid mistake
)
![[Image: Los_Santos_Transit_Logo.png]](http://vignette4.wikia.nocookie.net/gtawiki/images/7/74/Los_Santos_Transit_Logo.png)
Kandidatuur
Eesnimi: Hector
Perekonnanimi: Rivera
Aadress: Marathon Avenue 8, 26
Telefon: 5500025
Sünnipäev: 17.04.1981
Isikukood: 39704170025
Tutvustus (50 Sõna): Olen hästi üles kasvatatud mees oma parimates aastates, hetkel töötu. Meeldib vaadata sporti ja kaasa elada oma lemmikule võrkpalli meeskonnale. Vabal ajal käin sõpradega pubis ja prouaga einestamas. Kunagi sai hobikorras golfi mängitud, milles olen saavutanud mitmeid väga positiivseid tulemusi ja sai ka õpetatud noori algajaid mängima, keda omakorda on premeeritud mitmete auhindadega. Golfi mängimise lõpetasin mõned aastad tagasi vähese kapitali tõttu.
Miks sa tahad meiega liituda? (25 sõna): Tahaksin teiega liituda sellepärast, et viimased kaks kuud olen kannatanud seljavalu all. Sellepärast leian, et taksojuhi töö oleks kõige parem. Sooviksin väga aidata abikaasal maja üleval pidada ja elatiseraha teenida. Lisaks olen kuulnud, et teie kollektiiv on väga meeldiv ja ülemused veel meeldivamad.
Miks peaksime sind valima? Mis teeb sind teistest erilisemaks? (20 sõna): Teistest teeb mind erilisemaks minu kogemus limusiini juhina, sest see on väga vastutusrikas ja pühendumust nõudev töö. Samuti on limusiiniga julgesti keerulisem manööverdada, kui tavalise sõiduautoga. Arvan, et kogemusi on mul jalaga segada. Miks lõpetasin ameti limusiini juhina? Sellepärast, et see oli minu jaoks liiga vastutusrikas töö. Olen ka väga sõbralik ja positiivse ellusuhtumisega härrasmees, kellel on kollektiivile pakkuda juurde üks tore tööline ja natukene rumalaid nalju.
Haridus: Vespucci University (2001-2004)
Kogemused/Töökohad: 2 aastat taksojuht, 5 aastat limusiini juht, golfi treener.
Juhiload: A-, B-, C- ja D-kategooria load.
(( OOC:
Nimi: Joosep
Vanus: 20
Kogemus: Snj'is olin natuke taksojuht. ))